Referenties

Marco en Daisy, getrouwd in Kasteel Terleyen op 9 december 2017:
Hartelijk dank, aan het hele team, voor het verzorgen van onze trouwdag. Het was in alle opzichten een bijzondere dag (we hadden een belachelijk korte voorbereidingstijd door omstandigheden), maar wel een memorabele. We hadden zelfs het weer mee. Iedereen van wie we graag wilden dat ze aanwezig waren die waren aanwezig en dat is wat telde. Eigenlijk is, ondanks het gebrek aan voorbereiding, alles perfect verlopen.

Dit kwam mede door jullie en dat menen we oprecht. We hadden geen omkijken naar het eten en drinken en dat is een enorm pluspunt. Jullie hebben onze gasten, en dus ook ons, keurig voorzien van een natje en droogje en daar hadden we op gehoopt. We hebben volgens mij geen moment iets tekort gehad en jullie waren ook niet 'aanwezig' en dat is als compliment bedoeld.

Wij hebben onze gasten, die nadien ook erg te spreken waren, dan ook met alle plezier jullie naam en gegevens doorgegeven. Wie weet komt daar nog iets moois uit voort. Mijn werkgever had er in ieder geval wel oren naar.

Heel eerlijk gezegd voldeden jullie volledig aan alle wensen en we zouden geen moment twijfelen als we weer catering nodig zouden hebben. Geloof me, als het niet het geval was dan zou ik er geen enkele moeite mee hebben om dit te delen, maar we hebben alleen maar positieve dingen te melden.

 

Ilona Hos:

‘Onder de Toren, verzorgt altijd heel goed onze catering wensen.
Afspraken worden altijd zeer zorgvuldig nagekomen, hapjes en drankjes zijn altijd erg lekker en ruim voldoende. De entourage ziet er ook prima uit. Kortom uitstekend bedrijf voor al uw catering wensen !’

 

Betty Zegers:
‘Afgelopen vrijdag de open dag van Itis gehad.
Alles was prima verzorgd. De hapjes waren heerlijk en de aankleding was ook precies wat bij het bedrijf hoorde.’

 

Ciska Dijkers-Francke:
‘Onze opening werd prima verzorgd door jullie! Alleen maar positieve reactie van onze gasten... Bedankt!!’

 

Henk Luteijn:
‘Onlangs vierden wij ons 25 jarig huwelijk met ongeveer 150 genodigden, familie en vrienden. Voor die gelegenheid was onze werkplaats omgetoverd in een gezellige feestzaal. Het was weer top geregeld en compleet verzorgd door Peter, Natascha en het team van Onder de Toren.’