Contract Catering

De mogelijkheden voor de catering van het evenement zijn onbegrensd. Catering Onder de Toren heeft de beschikking over diverse verkoopwagens, waaruit wij enkel kwalitatief hoogwaardige producten gebruiken. Wij denken mee over het behalen van de doelstelling en kunnen alle denkbare faciliteiten en middelen verzorgen. Omdat ieder evenement anders is, kan er eenvoudig gevarieerd worden in ons assortiment. Al onze wagens zijn ingericht om snel en efficiënt een goed product te bereiden, volgens de hiervoor wettelijk gestelde normen. Voor de volledige publieks- en VIP catering tijdens uw evenement, bent u bij Onder de Toren aan het goede adres.

Assortiment:

  • Vanuit onze verkoopwagens verzorgen wij voor u een heerlijke puntzak friet met houten vorkje en saus naar keuze, diverse snacks, belegde broodjes, ijs en drank.
  • Onze Grillbakwagens worden ingezet voor het bereiden van onder andere broodjes Hamburger, Braadworst, Warme Beenham en Kip-Piri Piri.
  • Daarnaast beschikken wij over diverse ijswagens voor verpakt ijs en schepijs.
  • Met de drankwagens en tapmogelijkheden kan iedereen worden voorzien van diverse soorten bier, frisdrank, sappen en natuurlijk ook een heerlijke kop koffie.

 

Wij verzorgen alles tot in de perfectie en mag een gedegen voorbereiding niet ontbreken, want niets is zo vervelend als een mankement tijdens uw evenement. Neem gerust contact met ons op en informeer naar onze mogelijkheden. email: info@onderdetoren.nl of bel 0113-621704.

Amstel
Appelaere
Remia
Schouten en zn wijninkoop Schouten import.nl
Kwekkeboom
Coca Cola
Beckers
De Vries snacks
Ola
Aviko